Ik heb deze gekozen vanwege het contrast natuur – beschaving, wat ik ook in de toegezonden foto meende te herkennen. De walnoten als representant van de natuur en de cd als symbool van onze beschaving. De reflecties vind ik erg mooi en ook het contrast licht-donker. Ik heb een ietwat andere invalshoek gekozen. Omdat ik foto’s met veel felle kleuren erg mooi vind en toevallig de tulpjes en de kubus nog ergens had liggen, heb ik een tijd geleden (in 2015) een hele serie foto’s van deze voorwerpen gemaakt. De kleuren van de voorwerpen komen gedeeltelijk terug in het fruit. Deze foto heb ik ietsjes bewerkt: bijgesneden en geretoucheerd. Ik heb nu eindelijk ontdekt hoe ik kleuren kan kopiëren en zo foto’s bij kan werken in Photoshop Elements. Zowel In de rechter- als de linkerbovenhoek zaten ongerechtigheden die ik heb geretoucheerd. (Josie Borger)

Geplaatst op: 15 mei, 2020

Aanleveren foto's

Voor het bespreken van de foto's maximaal 3 foto's aanleveren via WeTransfer
E-mail ontvanger: fotoclubnoordenveld@gmail.com
Lever de foto's uiterlijk op de dag voor de bespreking aan!
Als je het op woensdag aanlevert loop je kans dat de foto's niet getoond worden.

Bestandsoort: JPG
Naamgeving bestand: naam - titel - eventueel afbeeldingnummer
Als de volgorde van belang is, dan je naam aanvullen met 1, 2 of 3
Zet géén informatie ín de foto zelf ( copyright of naam e.d.)